4
Aug
Vrijwilligersbeleid V.V.Barneveld - aanmelden bijna afgelopen!

Beste leden van VVB. Een tijdje geleden heeft iedereen een brief gehad waarin het nieuwe vrijwilligersbeleid voor het nieuwe seizoen is uitgelegd. Vanaf volgend seizoen is elk lid verplicht een taak op zich te nemen. G-Jeugd en Kuikens zijn hiervan uitgezonderd.

Vanaf vandaag kan elk lid zich aanmelden via http://vacatures.vvbarneveld.nl Doe dit voor 14 augustus 2017. Er zal vanzelf contact me je opgenomen worden.

Let op: iedereen dient zich aan te melden! Ook als je al jaren hetzelfde vrijwilligerswerk doet of wanneer je besluit geen taak op je te nemen en het af wilt kopen. Als je niet bent aangemeld dan gaan wij er vanuit dat je het wilt afkopen voor 50 euro per half jaar.

De informatie staat ook nog beknopt op de site en uitgebreid in de brief die iedereen heeft ontvangen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met vacatures@vvbarneveld.nl

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Met sportieve groet,
Het Bestuur13
Juli
Bekerindeling eerste elftal seizoen 2017-2018

De KNVB heeft ook de indeling voor het bekertoernooi bekent gemaakt .
VV Barneveld 1 is ingedeeld in Poule 7.

De tegenstanders in deze poule zijn:

AZ2000 - Elderveld, Nijmegen en SC Valburg.9
Juli
Indeling eerste elftal seizoen 2017-2018

De KNVB heeft de indelingen van de eerste elftallen bekent gemaakt.

VV Barneveld 1 is ingedeeld in de derde klasse B, waar het veel oude bekende tegenstanders treft.

De complete indeling is als volgt.

VV Barneveld, Batavia '90 (Lelystad), Elspeet, Hoevelaken, Hulshorst, Rood-Wit '58, SDS'55, Stroe, Otterlo, Terschuurse Boys, SP Teuge, Unicum (Lelystad), VIOS V (Vaassen) en Zwart Wit '63.30
Juni
Vrijwilliger van de Maand

De laatste vrijwilligers van de maand van het seizoen 2016/2017 zijn Dirk en Ingrid van Meerveld geworden.

Zij zijn door het bestuur aangedragen aangezien ze al 25 jaar vrijwilligerswerk doen en nu na 6 jaar stoppen met de vrijwilligerscommissie.


In 1992 zijn ze door zoon Christiaan bij VVB gekomen. Dirk eerst als leider en Ingrid heeft toen keukendienst gedraaid.

Dirk is vervolgens 7 jaar jeugdkeeperstrainer geweest, daarna 6 jaar in het jeugdbestuur gezeten. Hij heeft daarnaast ook 5 keer het jeugdkamp mee helpen organiseren. Hij heeft ook in de bouwcommissie gezeten voor de bouw van de kantine.

Daarnaast is Dirk ongeveer 6 jaar scheidsrechter geweest, eerst begonnen bij de pupillen maar vervolgens doorgegroeid naar de senioren en later ook het G-team. Hij moest helaas noodgedwongen stoppen als scheidsrechter. Dirk heeft ook nog voor 2 termijnen van 3 jaar in de kascommissie gezeten.

6 jaar geleden is Dirk, eerst samen met Gert van Delen, begonnen met de vrijwilligerscommissie. Na 1 jaar is Ingrid dit samen met Dirk gaan doen.
De laatste 2 jaar is Dirk ook betrokken bij de G-jeugd als begeleider en chauffeur.

Ingrid heeft ook een staat van dienst binnen VVB. Ze heeft jaren keukendienst gedraaid en daarna heeft ze 6 jaar het wedstrijdsecretariaat i.c.m. het jeugdbestuur gedaan. Ze was toen verantwoordelijk voor de planning van de velden en scheidsrechters. De laatste jaren spendeert ze voornamelijk haar vrije tijd aan de G-jeugd. De eerste 5 jaar alleen maar trainen maar aangezien ze dat zo goed deden zijn er meer jongeren bijgekomen en spelen ze nu 2 jaar wedstrijden.

Dirk en Ingrid heel erg bedankt voor al jullie harde werk. We hopen op nog een lange verbintenis met VVB. Het is jullie van harte gegund.

Ook willen we Kevin en Valerie bedanken voor hun rol binnen de vrijwilligerscommissie.
25
Juni
Agenda ledenvergadering dinsdag 27 juni a.s.

Aan de leden van v.v. Barneveld

Barneveld, juni 2017

Het bestuur nodigt alle betalende leden en donateurs boven de 18 jaar uit voor de ledenvergadering van onze vereniging, welke op dinsdag 27 juni om 20:00 uur in onze kantine plaatsvindt.
Vanaf 19:30 uur staat er koffie voor u klaar.
Vrijwilligers mogen ook op de ledenvergadering als toehoorders aanwezig zijn.

De agenda luidt als volgt:

01 Opening

02 Mededelingen

03 Ingekomen stukken

04 Notulen najaarsledenvergadering.

05 Besluiten

- Contributie uitsluitend per automatische incasso of per bankbetaling vooraf per jaar.
- Administratiekosten bij niet kunnen afschrijven of storing.
.
06 Begroting 2017/2018

07 Voetbalzaken

08 Jeugd

09 Kantinecommissie

10 Bouwcommissie

11 Bestuursverkiezing

12 Rondvraag

13 Sluiting

Bestuur v.v. Barneveld19
Juni
Ledenvergadering dinsdag 27 juni a.s.

Aan de leden van v.v. Barneveld

Barneveld, juni 2017

Het bestuur nodigt alle betalende leden en donateurs boven de 18 jaar uit voor de ledenvergadering van onze vereniging, welke op dinsdag 27 juni om 20:00 uur in onze kantine plaatsvindt.
Vanaf 19:30 uur staat er koffie voor u klaar.
Vrijwilligers mogen ook op de ledenvergadering als toehoorders aanwezig zijn.

Agenda volgt later

Bestuur v.v. Barneveld13
Juni
Vrijwilligersbeleid V.V.Barneveld - aanmelden gestart

Beste leden van VVB. Een tijdje geleden heeft iedereen een brief gehad waarin het nieuwe vrijwilligersbeleid voor het nieuwe seizoen is uitgelegd. Vanaf volgend seizoen is elk lid verplicht een taak op zich te nemen. G-Jeugd en Kuikens zijn hiervan uitgezonderd.

Vanaf vandaag kan elk lid zich aanmelden via http://vacatures.vvbarneveld.nl/ Doe dit voor 1 augustus 2017. Er zal vanzelf contact me je opgenomen worden.

Let op: iedereen dient zich aan te melden! Ook als je al jaren hetzelfde vrijwilligerswerk doet of wanneer je besluit geen taak op je te nemen en het af wilt kopen.

De informatie staat ook nog beknopt op de site en uitgebreid in de brief die iedereen heeft ontvangen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met vacature@vvbarneveld.nl

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Met sportieve groet,
Het Bestuur6
Juni
Programma familiedag aanstaande zaterdag

Aanstaande zaterdag 10 juni wordt, net zoals ieder jaar, ook dit jaar de traditionele familiedag gehouden bij onze club.

Het programma voor deze dag is als volgt:

- 12:00 uur: Brunch (kostprijs: €1,-), aanmelden voor spelletjes en opgeven voor het avondeten. Het avondeten bestaat voor volwassenen uit een halve kip + patat (kostprijs: €5,-). Voor kinderen zal er een lekkere snack + patat geserveerd worden (kostprijs: €2,50,-)

- 14:00 uur: Start van de spelletjesmiddag

- 17:00 uur: Einde van de spelletjesmiddag

- Vanaf 18:00 uur: Avondeten

Na het avondeten begint de feestavond met muziek en zal tevens de verloting plaatsvinden.

Graag tot zaterdag allemaal!5
Juni
v.v. Barneveld promoveert naar 3e klasse!

Door een geweldige wedstrijd te spelen hebben de jongens van v.v. Barneveld het voor elkaar gekregen om te promoveren naar de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.

De thuiswedstrijd werd helaas verloren in Barneveld met 2-3, waarna onze jongens met 2 bussen vol met supporters naar Excelsior Zetten zijn gegaan om orde op zaken te stellen. VVB startte scherp en al in de 16e minuut kon Iliass el Arrass de 0-1 maken. Voor rust wist Delcio José de voorsprong nog te vergroten naar 0-2.
Na rust trokken Sanli en verdediger Juliën Luhulima de stand nog op naar 0-4 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Zetten wist nog een paar kansen te creëren waardoor de stand nog 1-4 werd; echter kon Elmeris Avdic het tegen het eindsignaal afronden op 1-5 waarna het feest kon beginnen!31
Mei
Ga mee met de bus naar de promotiewedstrijd tegen Excelsior Zetten

VVB Supporters!!! Na afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Excelsior Zetten in blessuretijd helaas met 2-3 te hebben verloren hebben we aankomende zaterdag 3 juni nog wel wat recht te zetten. De selectie, staf en club zijn er 100% van overtuigd dat we zaterdag een goed resultaat neerzetten en de promotie naar de 3e klasse pakken.

We gaan met twee bussen naar Zetten. Er hebben zich al veel supporters aangemeld om mee te gaan.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar!!!! Het kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd en dan zit er een drankje bij.

GRAAG IEDEREEN OM 12:00 VERZAMELEN BIJ DE BUSSEN! DEZE VERTREKT OM 12:30 UUR VANAF VVBARNEVELD.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en de verwacht is dat de bussen om 17:30 uur terugrijden naar Barneveld.

Nog een oproep aan iedereen! Neem vlaggen, toeters en spandoeken mee. Zorg dat we als een collectief ons vlaggenschip naar de promotie schreeuwen.

We rekenen op jullie steun zodat we daarna in Barneveld een goed feest kunnen geven!<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>