30
Mei
Het zevende Henk Mosterd toernooi.

Afgelopen zaterdag 27 mei was het alweer de zevende Henk Mosterd toernooi. Zeven jaar geleden opgezet door het toen zondag-4 team, nu het huidige derde.

Het Henk Mosterd toernooi is opgezet uit waardering voor de persoon Henk, hij heeft veel gedaan voor de club. Helaas is Henk vorig jaar overleden en zijn de 2 laatste edities ter nagedachtenis aan Henk.

Ook dit jaar was het allemaal weer perfect geregeld, eigenlijk te goed ze hadden zelfs warm tot zeer warm weer geregeld. Met dit schrijven wil het bestuur de mensen bedanken en de waardering uit spreken voor deze mooie dag en hun inzet.

De organisatie van dit evenement was in handen van een aantal mensen die door ervaring van de laatste jaren het allemaal weer goed voor elkaar hadden. Die mensen die zeg maar in de organisatie zitten wil ik toch even noemen: Arnold en Crista van Dijk

Adrie en Petra van de Brink / Henk Peters/ Henk Klinkhamer en Mart Verbeek. En natuurlijk alle mensen die achter de schermen hun bijdrage hebben geleverd.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet voor dit jaarlijks terug kerende evenement het Henk Mosterd toernooi.

Namens het bestuur.28
Mei
Keurslager Joosten is ook sponsor voor de Jeugdopleiding van v.v.Barneveld

Keurslager Joosten is ook sponsor voor de Jeugdopleiding van v.v.Barneveld.
De jeugdafdeling van v.v.Barneveld maakt een gezonde groei door.
Om de jeugd dan ook een gedegen en verantwoorde ondersteuning te bieden bij het spelletje voetbal en het opvoeden in de sport, heeft men de steun van sponsoren hard nodig. Bij de jeugdopleiding staan plezier, (zelf)vertrouwen en ontwikkelen van voetbalkwaliteiten van onze jeugdspelers voorop.
Er is dan ook een voetbaltechnische Jeugdbeleidsplan gemaakt door deze jeugdopleiding.
Op het wensenlijstje staan bijvoorbeeld aanstellen van specialistentrainers voor trainingen op looptechniek en coördinatie.
Maar ook het aanbieden van cursussen van de jeugdtrainers en jeugdleiders, zodat het allemaal goed ondersteund wordt.
Zo timmert de jeugdafdeling van v.v.Barneveld volop aan de weg om dit allemaal met behulp van sponsoren en natuurlijk ook inzet van de vrijwilligers de jeugd een gedegen opleiding te kunnen geven.
Er wordt dan ook nog volop gezocht naar nog meer sponsoren om de wensen van de jeugdopleiding in vervulling te laten gaan, uiteraard kunnen belangstellenden zich ook melden bij de pr@vvbarneveld voor informatie betreft de sponsormogelijkheden Bij v.v.Barneveld is men maar wat trots op deze ontwikkelingen en men hoopt dat dit dan ook zeker zijn vruchten af gaat werpen.Keurslager op de foto met de JO15-1
Staand vlnr : Sebastiaan van Laar (trainer) , Reinout Joosten (Sponsor) , Devin Kuhlman, Jarik van Beek , Ramon Schakel , Jentzen Pang , Jarred van Drie , Ezra Nahumury, Marlon Moise, Daan Meijer , Alwin ayyesa ndinga , Ronald van Drie (leider) Gehurkt vlnr : Dave van Essen , Berdirhan Yen , Tygo van de Brink , Klaas da Silva, Jason Tjon , Safa Pinar , Cengiz Bayrak , Tygo van den Heuvel.27
Mei
Bijzonder kampioenschap VVB-zondag 2

Het tweede zondagteam van VVB is kampioen geworden in de reserve vierde klasse. Dit team speelde vorig seizoen als derde zondagteam en werd ongeslagen kampioen in de reserve vijfde klasse.
Van de 22 gespeelde wedstrijden werden er 17 gewonnen, twee keer werd er gelijkgespeeld en 3 keer werd er verloren. Het doelsaldo was 82 voor en 30 tegen.Op de foto staan van links naar rechts:
Jeffrey Smeele, Adriaan de Bruin, Ron van Empelen,
Gerwin van de Broek, Brian Broeders, Martijn van Hal, Coen Fieret, Ceremco Simaela, Niels van de Brandhof, Junior Suripatty,
Sander Bunt, Erik Top, Adrie Blankespoor, Ab Kuypers en Fred Jansie.
Zittend van links naar rechts:
Franky Latupeirissa, Johnny Pattiasina, Turkay Barutcu, Arie Pattisina, Giomaro Saija, Henry Besselsen, Bennie Klinkhamer, Navarro Simaela, Jos van de Brandhof en Benny Pattisina.
Op de foto ontbreken: Christiaan Geel, Peter Sluikhuis,
Wesley Heesakker, Jessron Sahetapy, Revelinho Matulessy en Ees Schreuder.26
Mei
Voorlopige indelingen Jeugdteams v.v. Barneveld 2017-2018

Volgend seizoen gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden in het competitievoetbal voor de jeugdteams. De belangrijkste veranderingen zijn dat er:

- per leeftijdsgroep/geboortejaar competities worden aangeboden.
- bij de leeftijdsgroepen JO8/MO8 en JO9/MO9 6 tegen 6 gaat worden gespeeld. In het seizoen 2018-2019 geldt dit ook voor de JO10/MO10.

Alles lezen over de veranderingen die de KNVB doorvoert kan via deze link: http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/23174/amateurvoetbal-kiest-voor-vernieuwing-pupillenvoetbal

Deze veranderingen betekenen voor v.v. Barneveld dat we hiermee met de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen rekening gaan houden. Hoe?

In eerste instantie zijn de nieuwe jeugdteams ingedeeld per geboortejaar/leeftijdsgroep. In een aantal individuele gevallen is hiervan in samenspraak met de trainers/leiders afgeweken met het oog op wat het beste is voor de ontwikkeling van de individuele jeugdspeler. Daarnaast is ervoor gekozen om bij de JO8 en JO9-teams (6 tegen 6) uit te gaan van bij voorkeur maximaal 8 spelers per team. Bij de JO10 en JO11-teams (7 tegen 7) gaan we uit van maximaal 9 spelers per team. Vanaf de JO13 (11 tegen 11) gaan we uit van maximaal 16 spelers per team.

Verder hebben we het afgelopen seizoen gemerkt bij een aantal teams dat er spelers/ouders waren, die niet op een goede manier zijn omgegaan met het voetballen bij v.v. Barneveld. Dan kan worden gedacht aan bijvoorbeeld het structureel en regelmatig niet komen opdagen bij trainingen en/of wedstrijden (zonder afmelding), het niet rijden, wassen, vlaggen etc., het vertonen van onacceptabel gedrag richting medespelers/trainers/leiders/ouders/scheidsrechters etc.

De technische commissie heeft daarom met de steun van het jeugd- en hoofdbestuur besloten om deze betreffende spelers (voorlopig) niet in te delen of te vragen hun lidmaatschap op te zeggen. Daarbij kondigen we aan het komende seizoen strenger hiertegen op te treden, zodat we het voetballen bij v.v. Barneveld nog plezieriger kunnen maken.

Achter deze link vinden jullie de voorlopige indelingen voor de nieuwe jeugdteams van komend seizoen. Deze kunnen in de komende tijd natuurlijk nog veranderen vanwege de aan- of afmelding van spelers.

Als er vragen en/of opmerkingen zijn over de veranderingen die komend seizoen gaan plaatsvinden en/of over de indelingen, mail deze naar technischecommissiejeugd@vvbarneveld.nl22
Mei
PROMOTIE WEDSTRIJDEN VVB 1<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>