Kuikens v.v.Barneveld seizoen 2015/2016

• R. Doppenberg
    • P. Groenendijk

Wat zijn de Kuikens?

Welkom op de pagina van de kuikens van Voetbal Vereniging Barneveld. Vanaf september 2005 zijn wij bij VV Barneveld begonnen met deze groep. Het doel was en is: kinderen op een speelse wijze kennis te laten maken met het voetbal.

De kuikens is een groep kinderen die op een speelse manier kennis maken met het voetbal. Bij VV Barneveld is dit een groep van 4 tot en met 6 jaar. Hierna zullen zij naar de F-pupillen gaan.

Kuikens

Wij zijn nu vier jaar verder en de vruchten van dit project zijn duidelijk zichtbaar. Wanneer kinderen vanaf de kuikens bij ons voetballen zien wij een voorsprong bij de F. De beginselen van het voetbal hebben de kinderen zich al eigen gemaakt. Hierdoor kan het niveau van de spelers sneller omhoog gaan en hierdoor ook van de jeugdafdeling van VV Barneveld.

Dit is natuurlijk allemaal meegenomen, maar wij zien het als een van onze taken dat, kinderen wanneer zij hier aan toe zijn bij ons kunnen sporten.

De kuikens trainen iedere zaterdag van 10:00 uur t/m 11:00 uur. Tijdens de trainingen zullen de trainers de kinderen op een speelse manier kennis laten maken met allerlei facetten van het voetbal. U moet hierbij denken aan afronden op het goal, samen spelen, partij vormen. Alle oefeningen hebben een speels karakter zodat de kinderen betrokken blijven en plezier in het spelletje gaan ervaren.

Niets is natuurlijk leuker dan echte wedstrijden te spelen. Dit doen de kuikens dan ook een aantal keren per jaar. Dit is tegen andere verenigingen uit de buurt van Barneveld die ook met deze leeftijdsgroep aan het werk zijn.

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om vrijblijvend een training bij ons te komen bekijken, wilt u dan van te voren contact opnemen met Jarno van Dijk. U kunt voor overige vragen of opmerkingen ook contact met hem opnemen.

Kuikens

Trainingstijden