Vergeeld nieuws

Vergeeld nieuws: Actie De Klup 1979

Barneveld, 1979. Cunningham (Real Madrid) verricht aftrap bij VVB.

VVB treedt vanavond in het kader van de actie voor "De Klup" aan tegen de C-selectie van het in de eredivisie spelende PEC Zwolle. Natuurlijk wordt er bij dergelijke wedstrijden iemand uitgenodigd om de aftrap te verrichten.
Voor deze avond heeft de Barneveldse club een wel heel bijzondere speler weten te strikken: Laurie Cunningham, dit seizoen voor het eerst uitkomend voor Real Madrid, de Europese topclub.

Klik hier voor het gehele artikel.

Vergeeld nieuws: Junioren B2 Kampioen 1981

Barneveld, 1981. Door zaterdag met 2-0 van VVOP B2 te winnen, werden de junioren B2 van v.v. Barneveld kampioen. VVOP, dat alle medewerking verleende om de in Voorthuizen geplande wedstrijd in Barneveld te laten spelen, bood sportieve tegenstand en het vele publiek zag een spannende partij, die in het laatste kwartier werd beslist. Na de wedstrijd overhandigden de heer van Breda en de heer van de Brink - namens de Veluwse Commissie aanwezig - met enkele.....

Klik hier voor het gehele artikel.